Contact en route

Hieronder treft u de contact en route informatie aan van onze Chambres d’Hôtes des Gens Heureux.

Wij zijn te bereiken op de volgende Nederlandse nummers:
+31 (0)6 20332071 (Jolanda) of +31 (0)6 20083016 (Pieter)

Het adres is:
3, chemin de la Calade
30170 Saint-Hippolyte-du-Fort
Frankrijk

Of per email: chambresdhotesdesgensheureux@gmail.com

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier onderaan deze pagina.

Via navigatiesystemen kunt u het beste de coördinaten invoeren.
De straatnaam wordt namelijk door navigatiesystemen vaak niet gevonden.

Coördinaten: 43° 57’ 37.5” N   3° 51’ 41.8” E of 43.960435, 3.861661

Ligging Saint-Hippolyte-du-Fort

Gebruikt u Google maps, voer dan voor de juiste route ‘Des Gens Heureux‘ in, zodat onze locatie direct gevonden wordt. En als u met een traditionele kaart rijdt, volgt u de D999 van Nîmes naar Le Vigan. Vervolgens bij de rotonde in Saint-Hippolyte-du-Fort, naast de Auberge Cigaloise en met uitzicht op de Super U, neemt u de afslag “Chemin de Graves”. U ziet onze chambres d’hôtes aan uw linkerhand.

Mocht u ons aan de hand van deze contact en route informatie onverhoopt toch niet kunnen vinden, belt u ons dan gerust.

Over Jolanda en Pieter
Wonen (en werken) in Zuid-Frankrijk was al decennia onze droom. Met een achtergrond in financiële administratie en als hondentrimster (Jolanda) en interim projectmanager in marketing communicatie (Pieter), was het nog wel even de vraag ‘en wat ga je dan doen?’ als je pas rond de 50 jaar bent. Het werd een chambres d’hôtes (B&B).

Onze eerste zoektocht naar een geschikte plek startte in april 2015.  Zo’n 2,5 jaar later en 23 huisbezichtigingen en bijna even zoveel makelaars verder, vonden we het huis dat paste bij onze toekomstplannen. De ligging was goed, de indeling was goed, maar bovenal het gevoel was meteen goed!

Dat was op 10 maart 2017 en 2 weken later was de koop rond. Op 5 september 2017 kregen we de sleutel en hebben we ons naambordje op de brievenbus van Mas La Calade geschroefd. De verbouwing/renovatie van het huis tot chambres d’hôtes heeft bij elkaar opgeteld zo’n 8 maanden gekost. In januari 2019 hebben we ons huis in Soest verkocht en zijn we officieel geëmigreerd naar Saint-Hippolyte-du-Fort. Sinds eind mei 2019 runnen wij onder de heerlijke zuid Franse zon en met veel plezier de Chambres d’Hôtes des Gens Heureux.

PS: De naam ‘des gens heureux’ is afgeleid van de naam van het huis ‘La Calade’, wat klinkt als ‘la balade’ wat ons deed denken aan het liedje ‘La balade des gens heureux’.

Gebruik onderstaand formulier voor algemene vragen:
(Klik hier als u een kamer wilt reserveren!)