Sportief

De Cevennen ontleent zich uitstekend om lekker actief bezig te zijn. Zo kunt u gaan canoöen op de rivier de Heraut, u kunt een Via Ferrate /Canyoning maken, klauterend en abseilend langs de rotsen van de Gorges de Hérault, of wandelen over één van de vele wandelroutes in het prachtige natuurpark van de Cevennen. Er start zelfs een wandelroute hier direct tegenover onze chambres d’hôtes. Maar ook mountainbikers en fietsers kunnen hun hart ophalen. Er zijn vele VTT parcouren uitgezet en over de ‘Voie Verte’, een fietspad van 60 km aangelegd over een oud spoorlijn is het heerlijk fietsen. Voor de echte durfal kunt u gaan Parapente, paragliden

Canoën in Laroque

In de Gorges de Hérault kunt u prachtige kano en kayaktochten maken.
Bij diverse verhuurders in de omgeving van Laroque kunt u een kano of kayak huren voor een paar uur, halve of hele dag. Echt een aanrader. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Via Ferrata / Canyoning

Ontdek de canyons van de Cevennen tijdens sportieve en verkwikkende activiteiten! Natuurlijke glijbanen, afdalingen over stroomversnellingen, abseilen onder watervallen… Sensatie verzekerd op het vlak van ontdekking én sportiviteit. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

Paragliden

Een echte uitdaging en een onvergetelijke ervaring. Paragliden over het prachtige natuurgebied van de Cevennen.