Tarieven en reserveren

In verband met de Covid-19 hebben wij ons annuleringsbeleid aangepast.
Dit houdt in dat u tot slechts 3 dagen vóór de aankomstdatum (ipv 14 dagen) uw boeking nog geheel kosteloos kunt annuleren.

Tarieven 2020

Genoemde tarieven gelden per kamer voor 1 of 2 personen, per nacht en zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

KamerMontpellierNîmesSauve Uzès
Prijs per
nacht
€ 115,-€ 99,-€ 99,-€ 99,-

Wij zijn dit jaar geopend tot medio november.

Betaling: Wij verzoeken u het totaal bedrag 14 dagen voor de datum van aankomst over te schrijven. Betaalinstructies sturen wij u per e-mail.
Indien u onverhoopt uw boeking alsnog wilt annuleren (uiterlijk 3 dagen voor aankomstdatum, per e-mail of SMS) dan zullen wij u uw betaling uiteraard terugstorten.

Aankomst: Chambres d’Hôtes des Gens Heureux verwelkomt u op de dag van aankomst vanaf 17.00 uur. U wordt vriendelijk verzocht om de dag vóór aankomst de geschatte tijd van aankomst aan ons door te geven.

Vertrek: Op de dag van vertrek dient de kamer uiterlijk om 11.00 uur beschikbaar te zijn.

Ontbijt: Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd tussen 08.30 en 10.00 uur in de salon of buiten op het terras en is in de kamerprijs inbegrepen.

Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan.

Rookvrij: Voor de gehéle accommodatie (zowel binens- als buitenshuis – tuin, zwembad en terrassen) geldt dat het niet toegestaan is om te (e-)roken.

Only Adults: Wij hanteren een ‘Only Adults 21+ formule’, dat wil zeggen dat alleen gasten van 21 jaar en ouder bij ons kunnen logeren.

Via het formulier hieronder kunt u een reserveringsaanvraag voor een kamer op de door u gewenste dagen insturen. U kunt ook een mail sturen naar chambresdhotesdesgensheureux@gmail.com.
Wij reageren zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 24 uur.
Dank voor uw belangstelling.