Tarieven en reserveren

Covid-19 nieuws:

Update 1 juni:
Met ingang van 2 juni gaan de restaurants weer open! Wij raden u aan om een paar dagen vooraf een tafel te reserveren.

Met ingang van 15 juni zijn ook buitenlandse toeristen weer welkom in Frankrijk!

In verband met de Covid-19 crisis hebben wij ons annuleringsbeleid aangepast.
Dit houdt in dat u tot slechts 3 dagen vóór de aankomstdatum (ipv 14 dagen) uw boeking nog geheel kosteloos kunt annuleren.
Dat geeft u de gelegenheid om de ontwikkelingen met betrekking tot de Covid-19 maatregelen rustig af te wachten.

Goed om te weten:
Onze kleinschalig ruim opgezette accommodatie, met slechts 4 kamers met elk een privé badkamer, voor totaal maximaal 8 personen, een ruim terras en grote tuin, leent zich uitstekend om Social-Distancing gemakkelijk toe te passen.
Daarnaast staat bij ons, zoals altijd, hygiëne hoog in het vaandel.
Tot op heden hebben al onze gasten dit dan ook beoordeeld met een 10!
Wij maken uw kamer en badkamer, zoals gebruikelijk, elke dag zorgvuldig schoon. Voor de hand liggende zaken zoals deur- en lichtknoppen in uw kamer en in de rest van de accommodatie worden dagelijks gedesinfecteerd.
Voorts serveren wij het ontbijt aan uw tafel (ipv in buffetvorm) op ons ruime terras. En bij de bereiding van het ontbijt worden uiteraard ook de nodige hygiëne maatregelen in acht genomen.
Wij zullen er alles aan doen om u  een veilig en vooral ook aangenaam verblijf op onze Chambres d’Hôtes te kunnen aanbieden.

Tarieven 2020

Genoemde tarieven gelden per kamer voor 1 of 2 personen, per nacht en zijn inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

KamerMontpellierNîmesSauve Uzès
Prijs per
nacht
€ 115,-€ 99,-€ 99,-€ 99,-

Wij zijn dit jaar geopend tot medio november.

Betaling: Wij verzoeken u het totaal bedrag 14 dagen voor de datum van aankomst over te schrijven. Betaalinstructies sturen wij u per e-mail.
Indien u onverhoopt uw boeking alsnog wilt annuleren (uiterlijk 3 dagen voor aankomstdatum, per e-mail of SMS) dan zullen wij u uw betaling uiteraard terugstorten.

Aankomst: Chambres d’Hôtes des Gens Heureux verwelkomt u op de dag van aankomst vanaf 17.00 uur. U wordt vriendelijk verzocht om de dag vóór aankomst de geschatte tijd van aankomst aan ons door te geven.

Vertrek: Op de dag van vertrek dient de kamer uiterlijk om 11.00 uur beschikbaar te zijn.

Ontbijt: Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd tussen 08.30 en 10.00 uur in de salon of buiten op het terras en is in de kamerprijs inbegrepen.

Huisdieren: Huisdieren zijn niet toegestaan.

Rookvrij: Voor de gehéle accommodatie (zowel binens- als buitenshuis – tuin, zwembad en terrassen) geldt dat het niet toegestaan is om te (e-)roken.

Only Adults: Wij hanteren een ‘Only Adults 21+ formule’, dat wil zeggen dat alléén gasten van 21 jaar en ouder bij ons kunnen logeren.

Via het formulier hieronder kunt u een reservingsaanvraag voor een kamer op de door u gewenste dagen insturen. U kunt ook een mail sturen naar contact@chambresdhotesdesgensheureux.com.
Wij reageren zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 24 uur.
Dank voor uw belangstelling.